Frontline Rigging & Motion is een gerenommeerd riggingbedrijf in de evenementenbranche. Wij leveren de (huis)rigging voor veel grote en kleinere evenementen in Nederland.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

Allround boekhouder

Parttime – 32 uur per week – Utrecht

 

OVER DE FUNCTIE

Na een inwerkperiode verzorg je (onder supervisie) zelfstandig twee volledige boekhoudingen, die van onszelf en die van ons zusterbedrijf in Arnhem.

Je werkt voornamelijk in Utrecht, eens per maand ga je naar Arnhem voor overleg.

De werkzaamheden betreffen de gehele boekhouding, vanaf het inboeken van alle inkoop- en verkoopfacturen en het bankboek, het verwerken van de loonjournaalposten, het contact met onze salarisadministratie, de BTW aangiften, tot het samenstellen van de kwartaal- en jaarcijfers. Daarnaast beheer je onze bedrijfs- en employee benefit verzekeringen. Wij werken met Exact Online.

 

OVER JOU

Je hebt een passende opleiding gevolgd, een HBO werk- en denkniveau, en een aantal jaar relevante werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Daarnaast ben je flexibel en kunt goed schakelen tussen verschillende bedrijven met verschillende boekhoudstructuren. Je hebt ervaring met fiscale regelingen als BUA en WKR.

 

WIJ BIEDEN JOU

Wij bieden je een marktconforme beloning, passend bij je kennis- en ervaringsniveau. Naast een informele en collegiale werksfeer bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan onze pensioenregeling en overige employee benefits, en elke dag een verse lunch.

Werktijden en -dagen zijn in overleg.

 

 

Wij zien je motivatie én CV graag tegemoet. Je kunt je motivatie richten aan Jasper Caldenhoven, j.caldenhoven @ frontline-rigging.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.