Frontline Rigging & Motion is een gerenommeerd riggingbedrijf in de evenementenbranche. Wij leveren de (huis)rigging voor veel grote en kleinere evenementen in Nederland.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

Financieel medewerker

Parttime – 32 uur per week – Utrecht

 

OVER DE FUNCTIE

 Na een inwerkperiode verzorg je zelfstandig (onder supervisie) alle verkoop-, inkoop- en bankboekingen voor ons bedrijf en zusterbedrijf in Arnhem, alsmede het debiteuren- en crediteurenbeheer.

Je werkt voornamelijk in Utrecht, eens per maand ga je naar Arnhem voor overleg.

Er bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar een functie waarin ook de salarisverwerking en de BTW aangiften worden gedaan, en kwartaal- en jaarcijfers worden samengesteld. Wij werken met Exact Online.

 

OVER JOU

Je hebt een MBO of HBO opleiding en denk- en werkniveau, en hebt een aantal jaar relevante werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Daarnaast ben je flexibel en kunt goed schakelen tussen de verschillende bedrijven met verschillende boekhoudstructuren. Je bent bekend met fiscale regelingen als BUA en WKR.

 

WIJ BIEDEN JOU

Wij bieden je een marktconforme beloning, passend bij je kennis- en ervaringsniveau. Naast een informele en collegiale werksfeer bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan onze pensioenregeling en andere employee benefits, en elke dag een verse lunch.

Werktijden en -dagen zijn in overleg.

 

Wij zien je motivatie én CV graag tegemoet. Je kunt deze richten aan Jasper Caldenhoven, j.caldenhoven @ frontline-rigging.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.